• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Contact

Bedrijfs filmpje haardhout.com

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch door middel van 0527-820100 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kan nu ook met ons chatten (zie button onderin uw scherm) of een Whatsapp bericht naar ons versturen!

Vragen met betrekking tot de levering ? Lees dan onze werkwijze of veelgestelde vragen eens door. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vraag.

Openingstijden vestiging Hoogeveen

maandag t/m vrijdag  08.30 - 17.00
zaterdag  Gesloten

* Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch bereikbaar

maandag t/m vrijdag  08.30 - 21.00
zaterdag 09.00 - 12.00


In het bestelproces kunt u nu zelf de afleverdag kiezen. Houd er rekening mee dat wij van tevoren niet kunnen afspreken welk dagdeel of tijdstip er wordt geleverd. Op de dag van levering ontvangt u een e-mail met een tijdsindicatie. Daarnaast belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.

Adresgegevens
Europaweg 10
7903 TM Hoogeveen

0527-820100
info@haardhout.com

 

Op dit moment nog voldoende voorraad

Afgelopen jaren zijn de voorraden enorm onder druk komen te staan. Ook voor haardhout.com is leveren, elke dag, weer een uitdaging. Toch kunnen wij door onze grote opslag en logistieke voorsprong, zowel particulier als zakelijk nog steeds leveren. 

 

Schaarste aan haardhout

Hoe komt het eigenlijk? Laten we bij het begin beginnen. Door het covid-19 virus – en daaruit voortvloeiende maatregelen – heeft de houtproductie een hele tijd stilgelegen. Hierdoor is er schaarste ontstaan in het haardhout. Omdat veel mensen gingen thuiswerken, nam de vraag naar haardhout ondertussen juist toe. Dit zorgde er onder andere voor dat de inkoopsprijzen zijn gaan stijgen. Eind februari in 2022 startte de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, dit zette nog meer druk op de levering en beschikbaarheid van hout.

Momenteel voldoende voorraad bij Haardhout.com

Door verschillende factoren zijn leveringen uitgesteld, wegen of complete landen afgesloten en ook door blijvende prijsstijgingen is het leven om ons heen duurder geworden. Ook voor ons betekent dit dat wij alle zeilen bij moeten zetten om onze klanten te kunnen blijven voorzien van het beste haardhout tegen een betaalbare prijs. Door onze jarenlange ervaring en goede (internationale) connecties kunnen wij u momenteel nog voorzien van haardhout waar u blij van wordt. 

Inkopen haardhout van goede kwaliteit

Haardhout.com werkt al jarenlang samen met leveranciers uit Oost-Europa. Vanuit deze reguliere kanalen kan er op dit moment veel minder haardhout geïmporteerd worden. Daarom is de afdeling inkoop nu andere kanalen aan het benaderen om goed haardhout in te kunnen kopen en hiermee de kwaliteit van het haardhout te kunnen waarborgen.

Verwachtingen toekomst

Alle bovengenoemde ontwikkelingen zijn helaas terug te zien in de prijzen. Doordat Haardhout.com op dit moment nog steeds inkoopt, kunnen we uit voorraad leveren. Na onze laatste werkbezoeken in Oost-Europa is wel gebleken dat het onduidelijk is of de beschikbaarheid nog aanhoudt. Afgaande op de gevoerde gesprekken is onze verwachting dat er minder hout beschikbaar zal zijn en dat de prijzen vermoedelijk verder zullen stijgen. Daarom adviseren we om nu uw haardhout te kopen.

Haardhout.com hoopt hiermee meer duidelijkheid te geven. Heeft u hier nog vragen over? Bekijk onze veelgestelde vragen, staat uw vraag er niet tussen? Dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar: