• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

*EK DEAL - Bij besteding vanaf €299,00 ontvangt u een gratis zak aanmaakhout + houtkrullen*

Verzendopties

Welke verzend mogelijkheden biedt Haardhout.com

Standaard levering Nederland

Alle pallets haardhout (uitgezonderd Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen) worden gratis bij u thuisbezorgd. Standaard wordt er geleverd op werkdagen. Lees er hier meer over. Bij kleinere zendingen hanteren wij verzendkosten.


Leveren van proefpakketten

Wilt u één proefpakket bestellen ? Dan betaalt u €9,95,- verzendkosten per proefpakket. Eén proefpakket past namelijk in een doos.  De hoogte van de verzendkosten ligt aan de hoeveelheid producten. Hetzelfde geldt wanneer u losse zakken aanmaakhout of BBQ houtskool of briketten besteld.

Aanmaakhout en/of aanmaakblokjes die u bij een pallet besteld, worden uiteraard met de pallet meegeleverd. Deze worden boven in de pallet – tussen het hout – gedaan. Zodat deze producten tijdens transport niet kwijt kunnen raken.
 

Afhalen

In onze vestiging in Hoogeveen kunnen al onze producten worden afgehaald. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt binnen onze openingstijden langskomen.
 

Kooiaap levering

Moet de pallet over een onverharde oprit/weg worden verplaatst? Dan dient u een kooiaap bij te bestellen. Met de kooiaap kan de chauffeur de pallet over gras, zand en grind rijden en de pallet vervolgens op de gewenste plek neerzetten. De kosten voor de kooiaap zijn €60,-. Meer weten? Klik hier.
 

Tijdsleveringen

Wilt u uw bestelling op een bepaalde tijd geleverd hebben? Tegen een betaling van €25,- kan de pallet vóór of na 12.00 geleverd worden. Deze optie kunt u tijdens het bestelproces aanvinken.
 

Levering België

Wij werken samen met landelijke transporteurs. Zij hanteren een toeslag wanneer zij de grens overgaan. Voor leveringen naar België wordt een extra toeslag van €40,- gerekend.
 

Levering Duitsland

Voor leveringen in Duitsland wordt een extra toeslag van €60,- gerekend. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 

Levering Zeeuws-Vlaanderen

Voor leveringen naar Zeeuws-Vlaanderen wordt een extra toeslag van €25,- gerekend.
 

Levering Waddeneilanden

Een pallet naar de Waddeneilanden moet per vrachtwagen én per schip worden vervoerd. Dit brengt extra kosten met zich mee. Daarom wordt er voor de Waddeneilanden een extra toeslag gerekend. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van uw bestelling. Neem daarom contact met ons op.

We werken samen met een landelijke transporteur. Dit betekent dat al onze producten worden geleverd met een vrachtwagen. Woont u in een buurt waar vrachtwagens niet (gemakkelijk) kunnen komen? Laat het ons dan weten, dan geven wij door dat er met een kleinere vrachtwagen geleverd moet worden.

Bij vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen via 0527-820100. Of stuur een e-mail naar info@haardhout.com.