• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

*EK DEAL - Bij besteding vanaf €299,00 ontvangt u een gratis zak aanmaakhout + houtkrullen*

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze website, onze producten of leveringen? Lees onze veelgestelde vragen eens door! Wellicht staat hét antwoord op uw vraag er wel tussen!

FAQs

Wanneer wordt mijn pallet haardhout geleverd?

Wij kunnen elke werkdag leveren, op de dag dat het u het beste past. In het bestelproces heeft u twee opties:
1. U kiest zelf de afleverdag. De pallet zal op deze dag geleverd worden.
2. U kiest voor 'telefonisch contact'. In dit geval maken wij telefonisch een leveringsafspraak met u. Pas na overleg wordt de pallet verstuurd.

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur? Dan kunnen wij de volgende werkdag leveren, indien aangegeven als afleverdatum of onderling afgestemd. Levering vindt plaats op werkdagen. Het is niet mogelijk om haardhout op een zaterdag geleverd te krijgen.

Kan mijn pallet haardhout in de ochtend of middag geleverd worden?

Omdat wij samenwerken met een landelijke transporteur, kunnen wij geen invloed uitoefenen op de planning. Daarom kunnen wij van tevoren niet aangeven/toezeggen welk dagdeel of tijdstip de pallet wordt geleverd. Tegen extra kosten is het wel mogelijk om de pallet vóór of na 12.00 te laten leveren. Deze optie kunt u tijdens het bestelproces aanvinken.

Moet ik aanwezig zijn op de dag van levering?

Het is wenselijk dat er iemand op de dag van levering aanwezig is, zodat aan kan worden gegeven waar de pallet moet komen te staan. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is telefonische bereikbaarheid wenselijk om misverstanden, met betrekking tot de plek van levering, te voorkomen.
Houd er rekening mee dat de ondergrond verhard dient te zijn en dat Haardhout.com niet verantwoordelijk is voor de juiste plaatsing van de pallet.

Hoe laat wordt de pallet geleverd?

Op de dag van levering krijgt een e-mail met een tijdsindicatie. Deze ontvangt u van onze transporteur. Heeft u geen tijdsindicatie ontvangen? Het verzoek om dan contact met ons op te nemen voor een tijdsindicatie. In verband met de grote hoeveelheden zijn er namelijk chauffeurs die geen track-en-trace systeem tot hun beschikking hebben. Vanaf 9.00 uur kunnen wij een telefonische tijdsindicatie afgeven. Daarnaast belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.

Hoe wordt de pallet geleverd?

De pallet wordt altijd vervoerd in een vrachtwagen. Is het lastig voor een vrachtwagen om op het afleveradres te komen? Geef dit dan aan ons door, dan geven wij door dat er met een kleinere vrachtwagen geleverd dient te worden. In principe wordt de pallet op de stoep geleverd, maar in overleg met de chauffeur kan deze eventueel ook op de gewenste plek gezet worden. Houd er hierbij rekening mee dat de ondergrond verhard en de plek goed bereikbaar dient te zijn. Daarnaast is de pallet vaak uitsluitend aan de brede kant te pakken. Het vervoeren van de pallet door smalle poorten en doorgangen is niet (altijd) mogelijk.

Kan ik contant betalen aan de chauffeur?

Per 1 januari 2020 nemen onze transporteurs geen zendingen meer aan onder rembours. Dit betekent dat wij zendingen niet meer onder rembours (contante betaling aan de chauffeur) kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Kan ik mijn levering nog wijzigen of annuleren?

U kunt uw bestelling tot 24 uur voor levering kosteloos annuleren of wijzigen.

Kan de pallet over grind worden gereden?

De pallet kannietover grind, zand of gras worden gereden. Voor het verrijden van de pallet over grind, dient u een kooiaap bij te bestellen. De kosten hiervoor zijn €60,-. Houd er bij een kooiaap levering rekening mee dat wij een dag langer nodig hebben om te kunnen leveren. Meer informatie over de kooiaap levering?U leest het hier.

Waar wordt de pallet neergezet?

Onze chauffeur zal op de afgesproken locatie, bij aankomst, bekijken en inschatten of afleveren op de gewenste plek te realiseren is. Hierbij zijn er een aantal strikte voorwaarden, namelijk; het verharde pad is met een pompwagen te bereiken, er zijn geen hinderlijke verhogingen, stoepjes, gras of grindpaden die dienen te worden gepasseerd. In dat geval is het onmogelijk die afleverplek te bereiken. De chauffeur zal, wanneer dit het niet mogelijk lijkt, zich beroepen op het recht om te beslissen over de uitkomst van de levering. Heeft u een specifieke gewenste plek van bezorging? Dan raden wij u aan om aanwezig te zijn op het afleveradres op het moment van leveren. Zo kan met de chauffeur besproken worden wat de (on)mogelijkheden zijn wat betreft het neerzetten op de gewenste plek.

Hoe kan ik het haardhout het beste opslaan?

Belangrijk is dat het haardhout droog ligt en op een plek staat die winddoorlatend is. In dit artikel geven we tips hoe u openhaardhout het beste op kunt slaan.


Heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0527-820100 of stuur een e-mail naar info@haardhout.com.

Heb je aanvullende vragen?

Via ons contactformulier kunt u alsnog uw vragen stellen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!