• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

*EK DEAL - Bij besteding vanaf €299,00 ontvangt u een gratis zak aanmaakhout + houtkrullen*

Kooiaap

LEVEREN MET KOOIAAP

LCW met kooiaap

Moet de pallet haardhout over een grindweg worden gereden? Dan dient u een kooiaap bij te bestellen. Met een standaard palletwagen kan de pallet namelijk niet over het grind worden verreden. De kooiaap is een soort heftruck, waarmee de chauffeur de pallet over grind rijden en de pallet vervolgens op de gewenste plek neerzetten. De kosten voor de kooiaap zijn € 60,-. U kunt de kooiaap als verzendoptie toevoegen in de winkelwagen. Lees hieronder wat er benodigd is om over te gaan tot een goede levering van uw bestelde pallet(s) haardhout.

LOSSEN VAN PALLET MET KOOIAAP

Houd er rekening mee dat levering met kooiaap altijd met een standaard vrachtwagen van 18 meter lang en 4 meter hoog (50 ton) wordt gedaan. De kooiaap zelf heeft een minimale doorgang nodig van 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Houd er verder rekening mee dat u, als opdrachtgever, zelf verantwoordelijk bent voor een geschikte losplaats. De kooiaap heeft een gewicht van circa 2 ton. Dit is exclusief het gewicht van de bestelde pallet. Check van tevoren of uw pad/erf geschikt is om dit gewicht te dragen. De kooiaap kan niet over gras rijden. Zowel Haardhout.com als de vervoerder zijn niet verantwoordelijk voor schade dat is ontstaan op een andere losplaats, dan naast de vrachtwagen. Dit betekent dat extra kosten voor eigen rekening zijn.

INFORMATIE OVER DE LEVERING

De levering kan plaatsvinden op werkdagen, deze kunt u zelf aangeven tijdens het afronden van uw bestelling. Houd er rekening mee dat wij bij een kooiaap levering een dag langer de tijd nodig hebben om te leveren.

Op de dag van levering zal de chauffeur van het transportbedrijf LCW u een half uur tot uur van tevoren bellen. Het advies om bij levering aanwezig te zijn, om miscommunicatie en verkeerde plaatsing van de pallet te voorkomen. Bij een kooiaap levering is het helaas niet mogelijk om voor een tijdslevering te kiezen.

Heeft u nog vragen over de kooiaap? Bel gerust met onze klantenservice!