• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Kachelhout

KACHELHOUT

Warmte in huis is heel belangrijk tijdens de koudere maanden van het jaar. Hiervoor heeft u geschikt kachelhout nodig voor uw kachel of openhaard. Haardhout.com biedt u een ruim assortiment met veel verschillende soorten kachelhout. Naast het feit dat ze geschikt zijn voor een kachel, kunnen ze ook gebruikt worden in uw openhaard of tijdens warme zomeravonden ook een vuurkorf of -schaal. U hoeft geen kou meer te vatten met het kwalitatieve kachelhout van Haardhout.com!

SOORTEN KACHELHOUT

Door de verschillende soorten kachelhout op onze webshop ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Dit begrijpen wij en daarom willen we u helpen bij het maken van de juiste keuze. Er zijn twee categorieën: hard hout en zacht hout. Hard hout heeft een wat moeizamere ontbranding, maar als u het eenmaal aan heeft, brandt het erg lang. De harde houtsoorten die u in onze webshop kunt bestellen zijn: Beukenhout, essenhout en eikenhout. De zachte soorten kachelhout zijn: Berkenhout en elzenhout Deze houtsoorten ontbranden sneller, maar ook korter.

WAT IS HET BESTE KACHELHOUT?

Goed kachelhout heeft een vochtigheidsgraad van maximaal 20 procent. Vers gekapt hout bevat ongeveer 50 procent vocht. Wanneer hout een vochtigheidsgraad van 20 procent heeft bereikt, is het perfect om mee te stoken. Wij van Haardhout.com verkopen uitsluitend kachelhout met een meting tussen de 12 en 20 procent. Wat de beste kachelhout soort is, verschilt per persoon. Dat heeft alles te maken met voorkeuren en ervaring. Bent u een beginnende stoker, ga dan voor zacht hout. Heeft u een grote kachel of openhaard, dan kunt u kiezen voor een harde houtsoort.

GOEDKOOP KACHELHOUT

Wij bieden u goedkoop haardhout van de beste kwaliteit. Doordat ons kantoor en distributiecentrum op één plek zit, kunnen we er voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Naast de verkoop van pellets, hebben wij ook netzakken haardhout in ons assortiment. Netzakken kunnen makkelijk verplaatst worden van buiten naar binnen. Al het hout is gekloofd en gedroogd, waardoor u het direct kunt gebruiken. De netzakken zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 15, 30 en 50 netten met een inhoud van circa 22 liter. Goedkoop kachelhout van de beste kwaliteit koopt u online in onze shop.

KACHELHOUT BESTELLEN

Wilt u kachelhout bestellen? Doe dat dan bij Haardhout.com! Wij bezorgen de bestelling snel bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Weet u niet precies welke soort hout u het beste kunt bestellen? Dan kunt u altijd contact opnemen voor stookadvies. Wij bevelen iedereen aan om naast kachelhout ook accessoires te bestellen, hierdoor wordt het aanmaakproces een stuk makkelijker. Kachelhout bestellen kan makkelijk en snel via onze webshop.

KACHELHOUT KOPEN

Kachelhout kopen kan bij Haardhout.com, maar naast haardhout bieden we nog veel meer. Het gekochte hout moet natuurlijk netjes en droog opgeborgen worden. Dit kan in onze houtopslagen, die hebben we voor op de grond of om te bevestigen aan de muur. WIlt u met meer dan één houtsoort tegelijk stoken? Ga dan voor een haardhout mix. Hierin worden harde en zachte houtsoorten gemixt. Heeft u een pelletkachel? Ook houtpellets kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Kachelhout kopen doet u voordelig en snel bij Haardhout.com