• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

*EK DEAL - Bij besteding vanaf €299,00 ontvangt u een gratis zak aanmaakhout + houtkrullen*

Levering in Nederland

Haardhout.com levert dagelijks ovengedroogd haardhout door heel Nederland*! Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al geleverd worden! Klik de gewenste afleverdatum aan in het bestelproces en wij komen deze dag bij u leveren!

Heeft u een bestelling op onze website geplaatst en gekozen voor telefonisch contact? Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak! Wij zorgen er namelijk graag voor dat de pallet haardhout wordt geleverd op de dag dat het ú uitkomt. De levering kan plaatsvinden op werkdagen.

Op de dag van levering:

  • Krijgt u in de ochtend een e-mail met een tijdsindicatie. Deze ontvangt u van de transporteur. Niet ontvangen? Bel ons gerust op 0527-820100 voor een tijdsindicatie.
  • Belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.
  • Plaatst de chauffeur – geheel in overleg – de pallet op de gewenste plek. Houd er rekening mee dat Haardhout.com niet verantwoordelijk is voor de juiste plaatsing.


* Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden hanteren wij een extra tarief. Informeer bij onze medewerkers naar de kosten.
 

Haardhout.com levert door heel Nederland:

 Drenthe
 Flevoland
 Friesland
 Gelderland
 Groningen
 Limburg
 Noord-Brabant
 Noord-Holland
 Overijssel
 Utrecht
 Zeeland*
 Zuid-Holland


Heeft u nog vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0527-820100 of stuur een e-mail naar info@haardhout.com.