• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

*EK DEAL - Bij besteding vanaf €299,00 ontvangt u een gratis zak aanmaakhout + houtkrullen*

Welke hoeveelheid haardhout kopen?

Welke-hoeveelheid-haardhout-kopen Haardhout.com

Haardhout .com |

Hele pallet haardhout kopen

De juiste hoeveelheid haardhout kopen is afhankelijk van uw stookgedrag. Stookt u het hele jaar door? Dan adviseren we om een hele pallet haardhout (circa 2.10 cm hoog) te kopen. Voor de grootverbruiker is dit de voordeligste optie. Bij levering wordt de pallet in principe op de stoep geplaatst, maar in overleg met de chauffeur is er veel mogelijk. Indien de ondergrond verhard en de gewenste afleverplek goed bereikbaar is, laten veel van onze klanten de pallet direct goed wegzetten. Zo hoeft u niet met blokken te sjouwen!

Halve pallet haardhout kopen

Heeft u niet de ruimte voor een hele pallet, maar stookt u wel regelmatig? Dan is een halve pallet (circa 1.20 hoog) aan te raden. Deze is in verhouding iets prijziger dan de hele pallet. Dit komt omdat een hele en een halve pallet qua transport evenveel kosten. Indien u het niet erg vindt om meerdere keren warm te worden van haardhout, kunt u er ook voor kiezen om een pallet met haardhout leeg te lopen en ergens anders op te slaan. Hiervoor is de houtopslag Twin zeker een aanrader.

Hoeveelheid Haardhout


Netzakken haardhout kopen

Een gezelligheidsstoker? Bijvoorbeeld in de zomer, op zwoele zomeravonden? Kies dan voor netzakken! Ook wanneer u het haardhout gemakkelijk wilt verplaatsen, is netzakken een hele goede optie. Ze zijn handzaam en voorzien van een lus. Berg ze bijvoorbeeld op in de schuur of garage. Bij een avondje stoken haalt u er heel gemakkelijk wat netzakken haardhout bij! Stookt u graag buiten in de haard of in de vuurkorf? Dan raden we vaak elzen of berken aan. Dit zijn houtsoorten die heel gemakkelijk in gebruik zijn! Is het vuurtje per ongeluk gedoofd? Dan heeft u het vuurtje snel weer op gang!

Zacht haardhout kopen

Als u de juiste hoeveelheid heeft bepaald, is het ook belangrijk om te weten welke houtsoort u wilt aanschaffen. Haardhout.com heeft namelijk een ruim assortiment! Hierbij is het stookgedrag ook weer van belang! Zoals benoemd zijn de zachte varianten elzen en berken heel gemakkelijk in gebruik. Dit hout is aan te raden voor de beginnende stoker. Berkenhout is te herkennen aan de witte schors en wordt daarom ook veel gebruikt ter decoratie, bijvoorbeeld in de Woodstack of de houtopslag Woodie! Dit zijn prachtige, decoratieve houtopslagen!

Losse blokken beukenhout gestapeld

 

Duurzaam stoken

Essen, beuken en eiken zijn de duurzamere houtsoorten in het assortiment, waarvan eikenhout de hardste soort is. De blokken eiken gaan minder vlammen en meer gloeien, waarbij het ontzettend veel warmte afgeeft. Voor een mooi vlammenspel kiest u voor essenhout. Genieten van een lekkere geur? Dan is beukenhout de optie voor u! Deze houtsoort wordt ook veel gebruikt voor vuur- en kookschalen, zoals de OFYR. Dit komt doordat beuken gaat verkolen en de hitte hiermee goed te sturen is.

Haardhout kopen bij Haardhout.com

Al onze producten zijn in eigen beheer. Dit is uniek op de Nederlandse markt! Dit betekent dat we u kunnen garanderen van een goede kwaliteit. Verder is het ovengedroogd en gekloofd, zodat u na het haardhout kopen direct aan de slag kunt. Op een werkdag vóór 14.00 besteld? Dan kunt u het de volgende werkdag al in huis hebben! Bestel nu bij Haardhout.com!

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.